alle fifa 20 game faces

Alle FIFA 20 Game Faces, lijst van spelers met echte gezichten in FIFA 20

Welke spelers hebben er echte gezichten in FIFA 20? Bekijk alle spelers met game faces in FIFA 20. De complete lijst met alle FIFA 20 Game Faces.

Echte Game Faces

Een echt gezicht of echte game face houdt in dat de speler in FIFA een realistisch nagemaakt gezicht heeft. Het gezicht van de FIFA speler lijkt dus op het gezicht van een voetbalspeler in het echt.

Niet alle spelers hebben echte game faces. Maar het worden er wel steeds meer. Met name in de Eredvisie hebben maar weinig spelers een echte game face. Ajax heeft de meeste spelers met een echte game face.

Lijst met alle FIFA 20 Game Faces

Dit is een complete lijst met alle FIFA 20 spelers die een echt gezicht hebben. Deze spelers hebben een op maat gemaakte game face. Ze lijken daardoor realistisch.

Onder de tabel vind je nog een tabel met nieuwe FIFA 20 faces na de winterupdate. Veel spelers van Ajax hebben toen een echte face gekregen.

Wij hebben alle 4000+ spelers in de onderstaande tabel gezet. In de kolom ‘Echt gezicht?’ zie je of een speler een echte game face heeft.

Je kunt zoeken op je favoriete club of speler met de zoekfunctie.

Het laden van de tabel kan even duur, dit komt omdat echt alle FIFA spelers in deze tabel staan. Dat zijn er meer dan vierduizend.

Wist je trouwens dat je ook je eigen game face kan maken? Zo speel je met jouw eigen gezicht in FIFA.

Nieuwe echte gezichten na winterupdate FIFA 20

In de onderstaande tabel vind je alle spelers met echte gezichten na de winterupdate van FIFA 20. Mogelijk hebben deze spelers nog geen echt gezicht in je FIFA carrière (als je die voor de winterupdate gestart hebt).

Ook in deze tabel kun je zoeken op je favoriete club of speler. Zoals je kunt zien zijn er veel spelers van Ajax toegevoegd.

In de bovenstaande tabel vind je alle 99 nieuwe faces van de winterupdate van FIFA 20.

Goedkoop en betrouwbare FIFA Coins?