Veel gestelde vragen – FAQ

Lees hier de meest gestelde vragen over het kopen van FIFA Coins.


Wat is FifaCoinskopen.com?
Wij zijn FIFA-fans. Wij leveren geen coins, maar geven een overzicht van verkopers die in onze ogen betrouwbaar zijn. Zo kun jij eenvoudig online coins kopen.


Wat betekent FUT?
FUT staat voor FIFA Ultimate Team. Een spelmodus in het spel FIFA.


Hoe werkt het kopen van FIFA Coins?
Dat hebben we beschreven in onze FIFA Coins kopen uitleg.


Van welke betaalmethodes kun je gebruik maken?
Dat verschilt per aanbieder. Vaak kun je gebruik maken van de bekende betaalmethodes iDEAL en PayPal. Daarnaast zijn er nog vele andere betaalmethodes zoals MisterCash/Bancontact, Skrill, Paysafecard en Sofort Banking.

Bekijk bijvoorbeeld ook onze FIFA Coins kopen met iDEAL pagina, hier vind je een uitleg met screenshots.


Wat is het verschil tussen de leveringsmethodes?
Je wilt FIFA Coins kopen, maar weet niet welke leveringsmethode je moet kiezen. Er zijn drie leveringsmethodes die je kunt kiezen:

Player Auction
Bij ‘Player Auction’ verkoop jij één van jouw FUT spelers. Het bedrag waarvoor jij de speler verkoopt (Buy-Now Price) komt overeen met het aantal coins dat je hebt besteld. De website waar jij je coins hebt besteld zal jouw FUT-speler kopen. Zo ontvang jij dus jouw coins.

Comfort trade
Bij ‘Comfort Trade’ geef je jouw account informatie aan de site waar jij je coins koopt. Zij zullen dan inloggen op jouw account en de bestelde coins op jouw account plaatsen.

Mule Account
Je ontvangt van de website waar je de coins hebt gekocht een FUT-account met het aantal bestelde coins. Op deze manier heb jij het aantal bestelde coins in bezit.


Is er een kans dat mijn account gebanned wordt?
Er zijn gevallen bekend waarbij FUT accounts gebanned worden, dit risico loopt men achter al sinds FIFA 12. Als ze er achter komen krijg je eerst een waarschuwings email. Wil je de kans hierop verkleinen? Dan adviseren wij om alleen zeldzame gouden spelers (glimmende gouden kaarten) of Inform spelers (zwarte kaarten) te koop te zetten als je FIFA Coins koopt. Het is je eigen verantwoordelijkheid, wij kunnen er niks aan doen als jouw account gebanned wordt.


Hoe snel worden de FIFA Coins geleverd?
Meestal worden de coins geleverd binnen vijftien minuten. Af en toe loopt het wat vertraging op door drukte.


Wat betekent FUT TOTY?

FUT TOTY betekent FIFA Ultimate Team of The Year. Het beste team van het jaar. Bekijk de spelers en ratings van FIFA 20 TOTY.


Ik heb de coins nog niet ontvangen maar wel betaald.
Ga naar de site waar je de FUT Coins gekocht hebt. De meeste websites hebben een balkje waar je je order-number kunt invoeren om de status van je bestelling te controleren.

Controleer je Order-Status:

  • Ready for Delivery – Je bestelling staat in de wachtrij en wordt zo snel mogelijk geleverd.
  • Processing – Je bestelling wordt op dit moment verwerkt.
  • Transferring Coins – De coins worden op dit moment overgezet.
  • Order Completed – Je bestelling is voltooid, de coins zijn geleverd.
  • Auction House can’t match player – Je hebt een speler op de FUT transfermarkt te koop gezet, maar die komt met teveel andere spelers overeen op de transfermarkt. De aanbieder kan niet onderscheiden welke speler bij jouw bestelling hoort. Zet de speler nogmaals te koop met een unieke ‘Start Price’. De ‘Buy Now’ prijs moet je overnemen van de website waar je de coins koopt. Vul de gegevens nogmaals in onder de status van je order en klik op update. Als het goed is ontvang je de coins nu alsnog binnen een dag.
  • Abnormal account – Je hebt de verkeerde gegevens ingevuld van je PSN account. Zorg er ook voor dat de inlogverificatie uitstaat bij ORIGIN.