Veel gestelde vragen – FAQ

De meest gestelde vragen over FIFA Coins kopen. Zo wordt alles duidelijk.

De meest gestelde FIFA Coins en FUT vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen over FIFA coins en FIFA Ultimate Team.

Wie zijn wij?

Wij zijn FIFA-fans. Wij ontdekten dat er veel FIFA Coins webwinkels zijn die onbetrouwbaar zijn. Je loopt daarbij het risico op een ban of hack. Daarom geven wij een overzicht van verkopers die betrouwbaar zijn. Zo kun jij eenvoudig online coins kopen.

Wat betekent FUT?

FUT staat voor FIFA Ultimate Team. Een spelmodus in het spel FIFA.

Hoe werkt het kopen van FIFA Coins op internet?

Het is vrij eenvoudig, maar toch hebben wij het beschreven in onze uitleg.

Wat is het verschil tussen de leveringsmethodes?

Je wilt FIFA Coins kopen, maar weet niet welke leveringsmethode je moet kiezen. Er zijn twee leveringsmethodes die je kunt kiezen:

Player Auction
Bij ‘Player Auction’ verkoop jij één van jouw FUT spelers. Het bedrag waarvoor jij de speler verkoopt (Buy-Now Price) komt overeen met het aantal coins dat je hebt besteld. De website waar jij je coins hebt besteld zal jouw FUT-speler kopen. Zo ontvang jij dus jouw coins.

Comfort trade
Bij ‘Comfort Trade’ geef je jouw account informatie aan de site waar jij je coins koopt. Zij zullen dan inloggen op jouw account en de bestelde coins op jouw account plaatsen.

Lees meer in onze uitleg.

Van welke betaalmethodes kun je gebruik maken?

Dat verschilt per aanbieder. Vaak kun je gebruik maken van de bekende betaalmethodes iDEAL en PayPal. Daarnaast zijn er nog vele andere betaalmethodes zoals MisterCash/Bancontact, Skrill, Paysafecard en Sofort Banking.

Is er een kans op een ban?

Bij onbetrouwbare webwinkels loop je het risico dat je een FUT ban krijgt. Kies daarom altijd voor betrouwbare webwinkels, daar loop je geen risico op een ban. Bekijk welke webwinkels veilig en betrouwbaar zijn.

Het blijft overigens je eigen verantwoordelijkheid, wij kunnen er niks aan doen als jouw account gebanned wordt.

Hoe snel worden de FIFA Coins geleverd?

Meestal worden de coins geleverd binnen vijftien minuten tot een uur geleverd. Af en toe loopt het wat vertraging op door drukte.

Wat betekent FUT TOTY?

FUT TOTY betekent FIFA Ultimate Team of The Year. Het beste team van het jaar. Bekijk de spelers en ratings van FIFA 20 TOTY.

Hoe kan ik contact opnemen?

Wil je contact met ons opnemen? Bekijk dan even de contactpagina.

Ik heb de coins nog niet ontvangen maar wel betaald

Ga naar de site waar je de FUT Coins gekocht hebt. De meeste websites hebben een balkje waar je jouw order-number kunt invoeren om de status van je bestelling te controleren.

Controleer je Order-Status:

  • Ready for Delivery – Je bestelling staat in de wachtrij en wordt zo snel mogelijk geleverd.
  • Processing – Je bestelling wordt op dit moment verwerkt.
  • Transferring Coins – De coins worden op dit moment overgezet.
  • Order Completed – Je bestelling is voltooid, de coins zijn geleverd.
  • Auction House can’t match player – Je hebt een speler op de FUT transfermarkt te koop gezet, maar die komt met teveel andere spelers overeen op de transfermarkt. De aanbieder kan niet onderscheiden welke speler bij jouw bestelling hoort. Zet de speler nogmaals te koop met een unieke ‘Start Price’. De ‘Buy Now’ prijs moet je overnemen van de website waar je de coins koopt. Vul de gegevens nogmaals in onder de status van je order en klik op update. Als het goed is ontvang je de coins nu alsnog binnen een dag.
  • Abnormal account – Je hebt de verkeerde gegevens ingevuld van je PSN account. Zorg er ook voor dat de inlogverificatie uitstaat bij ORIGIN.

Kan ik FIFA coins verkopen?

Ja, je kunt ook FIFA coins verkopen. Zo kun je geld verdienen met FIFA. Hoe dat werkt lees je op onze pagina FIFA coins verkopen.

Hoe kan ik beter worden in FIFA?

Als je beter wordt in FIFA, zul je meer wedstrijden winnen en goals maken. Daardoor verdien je ook meer FIFA coins. Gebruik daarom onze tips om beter te worden.

Ga voor veiligheid

Let op, veel webwinkels hebben een slechte klantenservice. Kies daarom altijd voor betrouwbare webwinkels.