FIFA 19 Coins kopen & FIFA Ultimate Team verbeteringen

Alles over de FIFA Ultimate Team vernieuwingen in FIFA 19. Hoe kun je goedkoop FIFA 19 coins kopen in de nieuwe versie van FIFA? Wat is Skill Rating? Wat is FUT Division Rivals?

Goedkoop FIFA 19 Coins kopen

Wil je goedkoop FIFA 19 Coins kopen? Dat kan voor FIFA 19 net zo eenvoudig als voor FIFA 18. Voor de FIFA 19 PC versie heb je hier al de eerste aanbieding met FIFA 19 coins.

Bekijk direct het aanbod van FIFA 19 Coins: via deze link.

FIFA 19 verbeteringen

In het kort hieronder alle FIFA 19 verbeteringen. Wat is er nieuw in FIFA 19?

 • Officiële UEFA licentie. Dat betekent dat de Champions League en Europa League speelbaar zijn in FIFA 19.
 • Compleet nieuwe wijze van ballen aannemen en schieten. Dit wordt ook wel Active Touch System genoemd. Zo kun je meer risico nemen met bijvoorbeeld schieten. Alles draait om de juiste timing.
 • Veel geavanceerder tactische wijzigingen aangeven tijdens wedstrijden.
 • Nieuwe topcompetitie: CSL – De Chinese Super League. Daardoor kun je o.a. met Carrasco, Pellè, Pato, Paulinho, Hulk of Ramires spelen.
 • Nieuwe spelmodussen: getimed afmaken en 50/50 battles
 • Het laatste deel van The Journey komt naar FIFA 19. Alex Hunter heeft daarin zelfs een overstap naar Real Madrid gemaakt.

Daarnaast zijn er vele vernieuwingen en verbeteringen in FIFA Ultimate Team. Lees daarover hieronder meer.

FIFA Ultimate Team vernieuwingen in FIFA 19

In FIFA 19 verandert er veel in FIFA Ultimate Team. Het grote verschil is met name de FUT Divisie Rivalen, ofwel FUT Division Rivals. Lees hieronder wat de FIFA Ultimate Team vernieuwingen precies inhouden.

Wat is FUT Division Rivals?

EA Sports heeft aangekondigd dat in FIFA 19 de FUT Division Rivals worden geïntroduceerd. Dit zijn vernieuwde divisies van FIFA Ultimate Team waarin je strijdt tegen rivalen van over de hele wereld.

Het systeem van ‘divisies’ was ook al aanwezig in FIFA 18, maar in FIFA 19 zal dit vernieuwd zijn. De ‘Online Divisies’ en de dagelijkse Weekend League kwalificaties van FIFA 18 zullen verdwijnen en vervangen worden door Division Rivals.

wat is fut division rivals
Verschillende divisies in FUT Division Rivals

Bij Division Rivals gaat het er niet meer om dat je promotie afdwingt in 10 wedstrijden per seizoen. Nee bij Division Rivals wordt je elke week in een bepaalde divisie ingedeeld naar aanleiding van je ‘vaardighedenrating’. De vaardighedenrating wordt ook wel Skill Rating genoemd.

Wat is Skill Rating?

Eén van de FIFA Ultimate Team vernieuwingen in FIFA 19 is de Skill Rating.

Elke wedstrijd die je in een week speelt heeft invloed op je Skill Rating. Als je veel wedstrijden wint, zal je vaardighedenrating hoger worden en zul je in hogere divisies terecht komen.

Wat is skill rating in fifa 19
Bekijk je Skill Rating na iedere wekelijkse competitie

Als je Division Rivals voor het eerst opstart, zul je enkele kwalificatiewedstrijden voor de Skill Rating spelen. Op basis daarvan wordt je niveau van de vaardighedenrating bepaald.

Het systeem van FIFA Coins blijft ongewijzigd. Met FIFA 19 Coins kopen kun je vervolgens alsnog alle vette items en spelers binnenhalen. Daarnaast kun je ook wekelijkse beloningen ontvangen.

Wekelijkse beloningen in FIFA 19 Division Rivals

Iedere week kun je in FIFA 19 Division Rivals beloningen verdienen.

Je kunt elke week een volledige competitie spelen, je score van de week bepaalt vervolgens je rang binnen de divisie. Met een hogere rang aan het einde van de competitie ontvang je betere beloningen.

FIFA 19 vernieuwde Weekend League kwalificatie

Door wedstrijden in FIFA 19 Division rivals te winnen zul je ook dichter bij de Weekend League komen. Het systeem voor Weekend League kwalificatie is namelijk vernieuwd.

Met de vernieuwde FUT Champions-kwalificatie ontvang je punten die je kunt toekennen aan de kwalificatie van de Weekend League.

Zodra je voldoende punten hebt kun je die inzetten om mee te doen aan de Weekend League. Je kunt de punten ook opsparen om aan een latere Weekend League mee te doen.

fifa 19 weekend league
Kwalificeer je voor de FIFA 19 Weekend League door voldoende punten te behalen

Overwinningen in de Weekend League leveren ook punten op. Deze punten kun je ook inzetten voor het deelnemen aan latere FIFA 19 Weekend Leagues.

Nieuwe FIFA 19 FUT Icons

In FIFA 19 zijn ook nog eens nieuwe FUT Icons toegevoegd. En niet de minsten.

Zo valt er voor het eerst met Johan Cruyff te spelen in de FIFA geschiedenis. Ook een tweede Nederlander is nieuw bij de FUT Icons, namelijk Clarence Seedorf.

De volgende FUT Icons zijn nieuw in FIFA 19:

 • Rivaldo – 92
 • Johan Cruyff – 94
 • Eusébio – 93
 • Gerrard – 91
 • Lampard – 90
 • Raúl – 92
 • Baggio – 93
 • Cannavaro – 92
 • Seedorf – 91
 • Makélélé – 90

Ook deze FUT Icons kun je makkelijker bemachtigen als je FIFA Coins hebt. Bovenaan deze pagina beschreven we hoe je eenvoudig en goedkoop FIFA 19 coins kopen kunt. Met meer coins heb je meer kansen om FUT Icons te kunnen bemachtigen. Wie weet speel jij in FIFA 19 wel met Johan Cruyff.