fifa ultimate team verbeteringen in fifa 20

FIFA Coins, FUT Coins of FIFA Points

FIFA Coins voor de spelmodus FIFA Ultimate Team. Bij ons kun je goedkoop FIFA Coins kopen. Maar wat zijn het precies? En wat zijn FUT Coins en FIFA Points dan?

Coins kopen voor:

Wat zijn FIFA Coins en FUT Coins?

FIFA Coins worden ook wel FUT Coins genoemd. FUT is een afkorting voor FIFA Ultimate Team, een populaire spelmodus in de voetbalgame FIFA.

Coins is de Engelse vertaling van munten. We hebben het dus gewoon over FIFA munten. Dit is een soort digitale munteenheid in FIFA Ultimate Team.

Met de FUT Coins kun je van alles kopen: spelers, contracten, boosts en pakjes kaarten.

FIFA Coins kopen

Goedkoop FIFA Coins kopen doe je via onze website fifacoinskopen.com. Ook in-game kun je FIFA Coins kopen, maar dat is veel duurder. Daarom laten wij zien dat je op het internet veel goedkoper FUT Coins kunt kopen. Bekijk daarvoor onze uitleg coins kopen.

Of wees slim en check de reviews en beoordelingen van webshops die coins verkopen. Niet elke webshop is betrouwbaar, daarom hebben wij alle webshops getest. Welke webshops wij het beste vonden lees je terug in de reviews.

Goedkoop en Veilig FIFA Coins kopen?

FIFA Points

Naast coins zijn er ook FIFA Points. Hierbij gaat het dus om FUT punten in plaats van munten. De punten zijn weer in te ruilen voor munten in het spel. FIFA Points kun je zien als een soort te goed dat je kunt kopen om te gebruiken in FIFA Ultimate Team.

Goedkoop en Veilig FIFA Points kopen?

Het kopen van punten is iets prijziger, maar wordt over het algemeen veel meer aangeboden door grote webshops. Zo kun je ook FIFA Points in een fysieke winkel kopen. Je koopt dan een tegoed op een voucher. FIFA munten zijn daarentegen nooit te kopen in een fysieke winkel.

Coins kopen voor: