fifa coins playstation 5

FIFA Coins voor Playstation 5 kopen, goedkoop en betrouwbaar

FIFA coins voor Playstation 5 kopen doe je heel eenvoudig online. Via deze tips koop jij betrouwbaar en goedkoop FIFA coins voor PS5.

Feiten over de Playstation 5

De Playstation 5 wordt eind 2020 officieel uitgebracht. Dit is aangekondigd door Sony op de Playstation blog. Wanneer dit exact gaat gebeuren is nog niet bekend.

Bovendien heeft Sony in hetzelfde blog de naam van de spelcomputer gepubliceerd. De nieuwe spelcomputer luistert inderdaad naar de naam: Playstation 5.

fifa 21 playstation 5 cover
Zou jij FIFA 21 voor de Playstation 5 kopen?

Bovenstaande cover betreft een fan-made cover. Dit is geen echte FIFA 21 cover voor de Playstation 5. Ook is het niet bekend of Virgil van Dijk op de cover van FIFA 21 zal komen.

Meer feedback bij FIFA tackles

Ook een nieuwe PS5-controller is aangekondigd. Daarin wordt een verbeterde trilfunctie toegevoegd, waardoor je meer feedback kunt krijgen. Dit zal je mogelijk gaan merken met tackles in FIFA. Bij harde tackles zul je stevigere feedback van de controller krijgen.

Verder zullen de triggers van de PS5-controller instelbaar zijn. Dit houdt in dat je zelf de gevoeligheid van de knoppen L2 en R2 kunt instellen. Of dit echt invloed zal hebben bij het voetbalspel FIFA betwijfelen wij.

Tot slot zal de Playstation 5 natuurlijk krachtiger zijn dan de Playstation 4. Zo wordt het apparaat van een SSD hardeschijf voorzien. Daarmee worden opstarttijden, laadtijden en streaming verbeterd.

wie komt er op de FIFA 21 cover

FIFA 21 Cover

Wie moet er op de FIFA 21 Cover komen? Bekijk de verschillende opties voor de FIFA 21 cover en laat jouw stem horen: FIFA 21 Cover speler.

FIFA Coins voor Playstation 5

FIFA Coins voor de Playstation 5 zullen ook weer beschikbaar zijn via internet. Zodra FIFA op de PS5 beschikbaar is, zullen wij FIFA coins gaan vergelijken.

Naar alle waarschijnlijkheid zal FIFA 21 de eerste FIFA game voor Playstation 5 worden. Ook dit is echter nog niet aangekondigd door Sony of EA Sports.

Vermoedelijk is het wederom goedkoper om deze via internet te kopen. Het kopen van FIFA punten in het FUT dashboard blijft de duurdere optie.