een tweetje in fifa

FIFA 20 één tweetje: hoe doe je dat?

Hoe maak je een één tweetje in FIFA 20? In FIFA 20 een één tweetje maken doe je zo.

Hoe maak je een één tweetje in FIFA 20?

Een een tweetje maken in FIFA 20 is niet lastig. Oefening baard echter kunst. Hoe vaker je het probeert, des te effectiever zal het worden.

Een één tweetje maak je door L1 (Playstation 4) of LB (Xbox One) in te houden. Ondertussen gebruik je de pass-knop om de eerste pass te geven. Je kunt L1 of LB nu loslaten. Zodra de bal is aangekomen druk je nogmaals op de pass-knop om het één tweetje af te ronden.

Passen doe je met de X-knop (Playstation) of met de A-knop (Xbox). Je kunt de één twee echter ook voltooien met een steekpass.

fifa 20 een tweetje
Een FIFA 20 één tweetje doe je zo.

Effectief een één tweetje gebruiken

Een één tweetje kan uiterst effectief zijn. Sterker nog, wij scoren een groot deel van de goals met een één tweetje.

Hoe doen we dat? Vaak dribbelen we met een middenvelder rond de middellijn richting het zestienmetergebied van de tegenpartij. Wanneer we de mogelijkheid zien (vaak rond het midden), passen wij de bal naar de spits of aanvallende middenvelder met een één tweetje.

fifa een tweetje effectieve zone
In deze aanvallende zone kun je een één tweetje effectief in FIFA gebruiken.

De speler die dribbelde loopt dan zonder bal verder. Deze is moeilijk te volgen voor de verdedigende partij. Vervolgens ronden we het één tweetje af door nogmaals op de pass knop te drukken. Doordat de middenvelder in beweging is, is het lastig te verdedigen.

Eén tweetje met steekpass

Afhankelijk van de ruimte, kun je de tweede pass van een één tweetje ook met een steekpass uitvoeren. Zo geef je de bal mooi in de loop van de lopende speler. Dit kan voor extra gevaar zorgen.

Een steekpass geef je met de driehoek-knop (Playstation) of de Y-knop (Xbox). De één twee gaat dan als volgt:

Playstation: L1-knop inhouden en druk op de X-knop. Als de bal bijna aan is aangekomen druk je op de driehoekje om met een steekpass de één twee te voltooien.

Xbox: LB-knop inhouden en druk op de A-knop. Als de bal bijna is aangekomen druk je op de Y-knop om met een steekpass de één twee af te ronden.

Beter worden in FIFA?