fifa fut spelers kopen

FUT spelers kopen via internet en betalen via iDEAL of Paypal

Sinds kort is het ook mogelijk om FUT spelers te kopen op internet. Je hoeft niet meer eerst FIFA coins te kopen, maar je koopt direct FUT spelers. Je betaalt eenvoudig met iDEAL of Paypal. Dit is hoe het werkt.

Hoe FUT spelers direct online kopen?

Zonder FIFA coins kun je normaal geen spelers kopen. Maar vanaf nu wel. Je kiest gewoon de FUT spelers die jij wilt, betaald veilig met Ideal, creditcard of PayPal en vervolgens zal jij de FUT spelers ontvangen

Stappenplan FIFA speler kopen

  1. Maak je FUT transferlijst leeg en zorg dat je minimaal 500 coins hebt
  2. Tijdens de volgende stappen niet inloggen op FUT
  3. Kies een FIFA speler die jij wilt kopen in de webwinkel
  4. Betaal veilig met iDEAL, Creditcard of PayPal
  5. Je ontvangt je speler, je kunt weer inloggen

Verschillende types FUT kaarten

Eén speler kan onder verschillende types FUT kaarten te koop zijn. Zo kan er een FUT kaart van Virgil van Dijk beschikbaar zijn als Team Of The Year (TOTY), maar bijvoorbeeld ook als Man Of The Match (MOTM).

selecteer fut card type
Selecteer een FUT kaart type.

De ene kaart is zeldzamer dan de andere. Met name TOTY en TOTS kaarten zijn erg zeldzaam. Daarom zijn zij meer waard. Maar uiteindelijk bepaald de rating gewoon hoe goed een speler is. De rating van een speler kan verschillen van kaart tot kaart.

van dijk fut kaarten fifa
Virgil van Dijk FUT kaarten die te koop zijn verschillen per rating door het type kaart en het moment van uitkomst. Op een TOTY heeft hij de hoogste rating.

Zo heeft Virgil van Dijk met een TOTY kaart maar liefst een rating van 99. Terwijl hij op andere kaarten een rating van 92, 91 en 90 heeft. Dit verschilt dus behoorlijk. Kort door de bocht is elke FUT rating boven 90 behoorlijk goed.

Waar kun je FIFA spelers kopen?

Je kunt deze FIFA spelers voor FIFA Ultimate Team niet in elke webwinkel kopen. Wij hebben uitgezocht waar het wel kan. Bij de volgende webwinkels kun je FIFA spelers kopen voor FIFA Ultimate Team.

Bij de volgende webwinkels:

Let op, op onze beste FIFA coins webwinkels geven wij aan of deze verkopers betrouwbaar zijn.