fifa coins kopen ideal

FIFA Coins kopen met iDEAL, hoe doe je dat?

Je kunt heel eenvoudig FIFA Coins kopen met iDEAL. Met deze stap-voor-stap uitleg koop jij binnen een paar minuten FIFA coins met iDEAL. Veilig en vertrouwd betalen dus.

In het kort: Hoe koop je FIFA Coins met iDEAL?

Het kopen van de coins is heel eenvoudig. In principe voer je de volgende stappen uit:

  1. Om coins te kopen met iDEAL ga je naar de betrouwbare aanbieder MMOGA
  2. Kies je console, het aantal coins en de aflevermethode ‘Player Auction’.
  3. Door de verkoop van overbodige FUT spelers ontvang jij je coins, je moet dus 1 of meer spelers uit jouw FUT team te koop zetten. Gebruik hiervoor de ‘Start Price’ en ‘Buy Now Price’ zoals op MMOGA aangegeven.
  4. Rond de betaling af. Je ontvangt een bevestigingsmail.
  5. Enige tijd later ontvang je een ‘Order Completed’ mail, nu zijn je FUT spelers gekocht voor een hoge prijs. De prijs staat gelijk aan het aantal coins dat jij gekocht hebt.

Het bovenstaande is zeer beknopt uitgelegd. Daarom raden wij aan om ook de onderstaande stappen door te kijken. Wij hebben van elke stap in het proces screenshots gemaakt. Zo kun jij heel makkelijk ook FIFA Coins kopen met iDEAL.

Uitleg in een video

De bovenstaande stappen zijn ook te zien in de video die wij gemaakt hebben. In de video zie je hoe wij FIFA coins kopen met iDEAL. Je ziet van begin tot eind het aankoop proces. Met onder andere hoe je de spelers te koop moet zetten met Player Auction.

Direct coins kopen met iDEAL

Wil je direct FIFA coins kopen met iDEAL? Met iDEAL reken je veilig en vertrouwd af, het is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland.

Hieronder kies je jouw console en bekijk je bij welke webshops je met iDEAL kunt betalen. Vervolgens kun jij voor weinig geld veel coins kopen.

Veel plezier ermee!