fifa coins kopen ideal

FIFA Coins kopen met iDEAL, hoe doe je dat?

Je kunt heel eenvoudig FIFA Coins kopen met iDEAL. Met deze stap-voor-stap uitleg koop jij binnen een paar minuten FIFA coins met iDEAL. Veilig en vertrouwd betalen dus.

In het kort: Hoe koop je FIFA Coins met iDEAL?

Het kopen van de coins is heel eenvoudig. In principe voer je de volgende stappen uit:

  1. Om coins te kopen met iDEAL ga je naar de betrouwbare aanbieder MMOGA
  2. Kies je console, het aantal coins en de aflevermethode ‘Player Auction’.
  3. Door de verkoop van overbodige FUT spelers ontvang jij je coins, je moet dus 1 of meer spelers uit jouw FUT team te koop zetten. Gebruik hiervoor de ‘Start Price’ en ‘Buy Now Price’ zoals op MMOGA aangegeven.
  4. Rond de betaling af. Je ontvangt een bevestigingsmail.
  5. Enige tijd later ontvang je een ‘Order Completed’ mail, nu zijn je FUT spelers gekocht voor een hoge prijs. De prijs staat gelijk aan het aantal coins dat jij gekocht hebt.

Het bovenstaande is zeer beknopt uitgelegd. Daarom raden wij aan om ook de onderstaande stappen door te kijken. Wij hebben van elke stap in het proces screenshots gemaakt. Zo kun jij heel makkelijk ook FIFA Coins kopen met iDEAL.

Stap-voor-stap: FIFA Coins kopen met iDEAL

In deze stap-voor-stap uitleg laten wij zien hoe je FIFA Coins kopen kunt met iDEAL. Het is heel makkelijk, zeker met behulp van het onderstaande stappenplan.

In het stappenplan zijn coins gekocht voor Xbox One, bij webwinkel MMOGA. Dit proces is echter zeer vergelijkbaar voor alle consoles en webwinkels. Wij hebben in dit geval 20.000 coins gekocht, dit is een zeer kleine hoeveelheid. Vaak ben je goedkoper uit als je grotere hoeveelheden coins koopt.

  1. Kies je spelcomputer via het hoofdmenu

Kies de spelcomputer waarop jij FIFA Ultimate Team speelt via het hoofdmenu. Klik daarvoor eerst op een menu icoontje zoals hieronder afgebeeld.

kies spelcomputer
Op dit icoontje klik je om het menu te openen.

Vervolgens klik je op het pijltje naast ‘FIFA Coins’ en kies de console waarop jij FUT speelt.

Kies een spelcomputer
Kies de spelcomputer waarop jij FUT speelt.

2. Kies een betrouwbare webwinkel

Voor elke console hebben wij de meest betrouwbare aanbieders op een rij gezet. Zo kun jij makkelijk kiezen waar je FIFA Coins koopt met iDEAL. Voor iDEAL gebruiken wij de betrouwbare webwinkel MMOGA.

kies fifa coins webwinkel
Kies één van de betrouwbare webwinkels voor FIFA Coins. Wij kiezen MMOGA omdat zij zeer betrouwbaar en goedkoop zijn.

4. Kies een aflevermethode

Kies een delivery method, ofwel aflevermethode voor je FIFA Coins. Wij gebruiken altijd Player Auction omdat dit de veiligste methode is. Hieronder de verschillende delivery methods voor FIFA Coins uitlegd:

Comfort Trade: je vult je FUT gebruikersnaam en wachtwoord in bij de webwinkel. De webwinkel logt hiermee in op jouw FUT account en geeft je de coins. Het delen van je accountgegevens vinden wij geen goed idee, daarom gebruiken wij deze methode niet, maar het schijnt goed te werken.

Player Auction: bij player auction verkoop jij één of meer overbodige spelers uit je FUT team. De webwinkel koopt deze spelers van jou voor een heel hoge prijs. Zo ontvang jij de coins.

aflevermethodes fifa coins kopen uitlegd
Kies een aflevermethode voor de FIFA Coins. Hierboven worden de FIFA Coins Delivery Methods kort uitlegd.

5. Kies het aantal FIFA Coins

Kies het aantal FIFA Coins dat je wilt kopen met iDEAL. Wij kopen er slechts 20.000, dat is een heel klein aantal. Bij grotere aantallen zijn de coins veel goedkoper.

kies het aantal fifa coins
Kies het aantal FIFA Coins dat je wilt kopen met iDEAL.

6. Kies FUT spelers voor de verkoop

Kies één of meer overbodige FUT spelers uit jouw team. Deze spelers zullen gekocht worden door de webwinkel, meestal voor de ‘Buy Now price’. Zo ontvang jij je coins. Koop je 50.000 coins? Dan moet je bijvoorbeeld 5 spelers te koop zetten met een ‘Buy Now’ prijs van 10.000 coins. Dat is namelijk 5 keer 10.000 is 50.000 coins.

kies fut spelers
Kies overbodige FUT spelers uit jouw team, die je wilt verkopen om de coins te ontvangen.

Heb je één of meer spelers via de webwinkel geselecteerd voor de verkoop? Dan kun je nu FUT op je spelcomputer opstarten, of gebruik de webapp. Zet de spelers vervolgens te koop met de door de webwinkel aangegeven ‘Start Price’ en ‘Buy Now price’. Zet de duur op 3 dagen. Met deze gegevens kan de webwinkel achterhalen wie jouw spelers zijn. Deze spelers zal hij vervolgens kopen. Als dit klopt kun je verdergaan door op ‘into the cart’ te klikken.

zet fut spelers te koop
Zet je FUT spelers te koop met de juiste ‘Start price’ en ‘Buy Now price’.

7. Volg de bestelstappen

Nu volgens er een aantal simpele stappen. Controleer allereerst de bestelgegevens. In de volgende stap maak je een MMOGA account aan, of je kunt inloggen als je al een MMOGA account hebt. Dit is overigens een ander account dan je EA Sports FUT account.

8. Selecteer iDEAL of een andere betaalmethode

Kies een betaalmethode. Selecteer iDEAL als je de fifa coins kopen wilt met iDEAL. Indien gewenst kun je ook een andere betaalmethode kiezen.

fifa coins kopen ideal
Selecteer iDEAL om fifa coins te kopen met iDEAL. Indien gewenst kun je ook een andere betaalmethode kiezen.

Om met iDEAL te betalen dien je je voornaam en achternaam in te vullen. Nadat je je bank hebt geselecteerd kun je op ‘Doorgaan naar iDEAL’ klikken. Vanzelfsprekend kom je dan in de online betaalomgeving van je bank. Je kunt hier op de gebruikelijke wijze afrekenen met iDEAL.

9. Volg de stappen en betaal

Volg wederom de logische bestelstappen en betaal. Na de betaling ontvang je een e-mail met een bestelbevestiging. Deze bevestiging betekend nog niet dat je je coins hebt ontvange.

Doorgaans duurt het niet langer dan één uur voordat je de ‘order delivered’ e-mail krijgt, deze staat hieronder afgebeeld. Dit betekent dat je bestelling is afgerond. Nadat je de e-mail hebt ontvangen, kun je inloggen op je spelcomputer en zul je zien dat je de coins ontvangen hebt.

fifa coins order afgeleverd
Je ontvangt deze e-mail zodra je bestelling afgerond is. De bestelde FIFA Coins staan dan op je FUT account.

10. Gefeliciteerd, daar zijn je FIFA Coins!

Nadat je bovenstaande e-mail hebt ontvangen kun je weer inloggen op je FUT spelcomputer. In het FUT dashboard zul je zien dat je spelers verkocht zijn. Je hebt daarmee ook je coins ontvangen. Makkelijk he? Succes!

fut spelers verkocht met player auction
Na de ‘order completed’ e-mail kun je weer inloggen op je spelcomputer. Je zult zien dat je spelers gekocht zijn en dat je coins ontvangen hebt.

Uitleg in een video

De bovenstaande stappen zijn ook te zien in de video die wij gemaakt hebben. In de video zie je hoe wij FIFA coins kopen met iDEAL. Je ziet van begin tot eind het aankoop proces. Met onder andere hoe je de spelers te koop moet zetten met Player Auction.

Direct coins kopen met iDEAL

Wil je direct FIFA coins kopen met iDEAL? Met iDEAL reken je veilig en vertrouwd af, het is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland.

Hieronder kies je jouw console en bekijk je bij welke webshops je met iDEAL kunt betalen. Vervolgens kun jij voor weinig geld veel coins kopen.

Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *