Over Ons

Wij zijn grote fans van de FIFA voetbalgames. Sinds 2015 kun je bij ons terecht voor Nederlands advies over het kopen van FIFA Coins.

Wie zijn wij?

Wij zijn super grote fans van de FIFA voetbalgames. Sinds FIFA 98 spelen wij FIFA. Met daarbij natuurlijk de laatste jaren FIFA Ultimate Team. Daarvoor speelden wij met name de FIFA carrière modus.

In het verleden zijn wij eigenaar geweest van enkele FIFA fanwebsites en applicaties voor Android. Vandaar dat de stap naar het creëeren van deze website ook niet zo heel groot was. Met enige regelmaat proberen we tegenwoordig ook een video-review te maken.

Waarom testen wij FIFA Coins webwinkels?

Toen wij zelf coins wilden kopen vonden wij veel onwaarheden op het internet. Er is weinig betrouwbare informatie te vinden. Daarom besloten wij FIFA coins webwinkels te gaan testen.

Welke webwinkels zijn betrouwbaar? En welke niet? Veel gamers willen graag goedkope FIFA coins, maar ze willen natuurlijk niet gebanned of opgelicht worden. Het leek ons daarom een goed plan om onze kennis te delen.

Bovendien zijn we sindsdien begonnen met het tracken van beoordelingen van andere klanten. Zo komen we tot het beste resultaat.

Samenwerken, tips of advies

Wij staan altijd open voor contact. Wil je samenwerken? Heb je tips of een advies voor ons? Laat het ons gerust weten. Ook goede en slechte ervaringen bij de genoemde webwinkels zijn meer dan welkom.

Bekijk daarvoor ons contact pagina.