fifa coins kopen voor ps4

FIFA 20 Coins voor PS4 – Playstation 4

Betrouwbaar FIFA coins kopen voor Playstation 4. Wij vergelijken FIFA coins webwinkels. Zo koop jij betrouwbaar en goedkoop FIFA coins voor PS4.

Beste FIFA Coins webwinkels voor PS4

Waar koop je betrouwbaar FIFA coins voor de Playstation 4? Wij hebben het getest, de onderstaande webwinkels kwamen het beste uit de test.

Best getest

  1. MMOGA: bekijk
  2. Futstore: bekijk
  3. Mmogah: bekijk

Matige testresultaten

De onderstaande webwinkels hebben wij ook getest. Ze leverden de coins wel. Maar de communicatie van de klantenservice was slecht. Ook zijn er veel slechte beoordelingen over deze webwinkels op trustpilot.

Slecht getest

De onderstaande webwinkels zouden wij afraden. Ze leverden geen coins, leveren heel traag, veroorzaken bans of hacken je account.

Hoe testen wij FIFA Coins webwinkels?

Natuurlijk testen wij of de FIFA coins daadwerkelijk geleverd worden. Daarbij is ook de levertijd is van belang.

Vervolgens testen wij de klantenservice. Zijn zij goed bereikbaar? En helpen ze daadwerkelijk bij problemen? De websites Goldah en Fifaah hebben bijvoorbeeld live chat, maar de communicatie is dramatisch.

Daarnaast is het oordeel ook gebaseerd op vele beoordelingen van klanten. Deze beoordelingen zijn geplaatst op onafhankelijk review websites.

Betrouwbare aanbieders FIFA 20 Coins voor PS4

Grote kans dat je FIFA Coins wilt kopen, anders was je hier niet. Wij hebben vele webwinkels getest. De onderstaande webwinkels zijn de beste keus, gebaseerd op vele klantbeoordelingen en onze eigen test.

Hier lees je meer over de betrouwbare webwinkels. Bekijk de overzicht van betrouwbare FIFA 20 Coins voor PS4 webwinkels.

1. MMOGAOnze keus

De meest betrouwbare keuze is al jaren webwinkel Mmoga. Het is een grote Duitse webwinkel, gespecialiseerd in de gaming-industrie. Ook zijn de FIFA Coins voor de Playstation 4 erg goedkoop bij Mmoga.

Het belangrijkste is echter dat ze goede service leveren. De coins worden relatief snel geleverd, de klantenservice reageert snel en communiceert goed. Tot slot ziet de website er niet zo mooi uit, maar is deze wel erg duidelijk.

Op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot hebben ze meer dan tienduizend positieve beoordelingen.

FIFA coins bij Mmoga: bekijk de prijzen


2. Fut Store

De enige Nederlandse webwinkel is Futstore. Deze webwinkel is volledig in het Nederlands. Dat maakt de instructies voor iedereen duidelijk.

Verder ziet de website er duidelijk uit. Nadeel is dat de coins vrij prijzig zijn bij Futstore.

Futstore: bekijk de prijzen


3. Mmogah

Niet te verwarren met Mmoga. Deze webwinkel is niet zo bekend in Nederland. In Amerika is de webshop echter wel groot.

Zo heeft Mmogah meer dan tweeduizend positieve beoordelingen op Trustpilot. Je kunt hier terecht voor uitstekende service.

Het beste van Mmogah is misschien wel de uitleg die ze geven. Alles is gedetailleerd uitgelegd, dit verkleint de kans op een eventuele ban enorm.

Nadeel is de website redelijk onoverzichtelijk is.

Mmogah: bekijk webwinkel


4. FIFAAH

De Fifaah webshop bestaat al meer dan zeven jaar. Zij leverden ons keurig de Fifa coins. Maar de beoordelingen op internet zijn niet al te best.

Ook de klantenservice is slecht. Ze communiceren heel minimaal, zeer traag en hebben een lange wachttijd. Wij kunnen ons niet voorstellen dat deze klantenservice je gaat helpen als je een probleem met je bestelling hebt.

Positief punt is de lage prijs van FIFA Coins voor Playstation 4.


6. Goldah

Lang bestaande webwinkel met veel artikelen voor de gaming industrie. Zo ook FIFA Coins voor de PS4. Goldah moet het niet hebben van zijn goede beoordelingen. Zo zijn er op internet vele slechte reviews te vinden.

Wij hebben echter geen problemen met bestellingen bij Goldah gehad. Wel is de klantenservice via de live-chat lastig te bereiken. Zo is er altijd een lange wachtrij.


Toch geen FIFA Coins kopen voor PS4? Of Playstation 4? Ga dan terug naar de FIFA Coins Kopen homepage.