Hoe ziet de nieuwe PS5 eruit?

Sony heeft bekend gemaakt hoe de PS5 eruit gaat zien. Dit is het design van de Playstation 5. En antwoord op de vraag: wanneer komt de playstation 5 uit?

Wanneer komt de Playstation 5 uit?

De nieuwe console van Sony zal luisteren naar de naam Playstation 5. Het is de logische opvolger van de Playstation 4.

De Playstation 5 komt uit in de laatste maanden van het jaar. Waarschijnlijk wordt dit oktober, november of december 2020. Dat is althans de planning.

Ook de Xbox Series X, de opvolger van de Xbox One staat gepland voor eind 2020. Hopelijk gaat dit alles lukken ondanks de corona crisis.

Design van de PS5: zo ziet de Playstation 5 eruit

zo ziet de playstation 5 eruit
Zo ziet de Playstation 5 eruit

Dit is hoe de Playstation 5 eruit ziet. Links zie je het vernieuwde ontwerp van de Playstation 5 controller. Daarnaast zie je twee keer een Playstation 5 console staan. In het midden staat een koptelefoon, met verder naar rechts een afstandbediening, oplaadset met twee controllers en helemaal rechts een bewegingscamera.

PS4 met multimap?

Wat vind jij van het design? Is het wat? Of lijkt het meer op een Playstation 4 met multimap eromheen? Zoals op Twitter rond ging.

playstation 5 design multimap
Playstation 5 lijkt op Playstation 4 met witte multimap

FIFA 21 voor Playstation 5

Kan jij ook niet wachten tot FIFA 21 op de Playstation 5 uitkomt? Wij ook niet. Als het zover is kan je bij ons natuurlijk ook gewoon FIFA Coins voor PS5 kopen.

Of FIFA 21 uitkomt op Playstation is nog niet helemaal duidelijk. Maar wij gaan er wel vanuit. Vaak als een nieuwe console uitkomt, wordt er ook een (bijgewerkte) versie van de nieuwste FIFA uitgebracht.

Zo kan dat er ongeveer uit komen te zien:

virgil van dijk fifa 21 cover

Bekijk al onze concepten voor FIFA 21 covers.