Uitleg: FIFA Coins kopen op het internet

Uitleg FIFA Coins kopen voor FIFA 19. Het kopen van FIFA 19 coins op het internet is heel eenvoudig. Je moet alleen even weten hoe het werkt. Het online bestellen van FIFA Coins wordt hier uitgelegd.

Beknopte uitleg FIFA Coins kopen

Het kopen van coins op internet werkt eigenlijk heel eenvoudig. Jij bestelt een aantal coins op de website van een FIFA Coins verkoper. Stel je wilt 50.000 coins kopen. In FIFA Ultimate Team zet je een speler te koop voor een ‘Buy Now’ prijs van 50.000 coins. Vervolgens rond je de bestelling af en geef je bij de FIFA Coins verkoper aan welke speler dit is. De FIFA Coins verkoper koopt jouw FUT speler vervolgens en jij ontvangt de 50.000 coins. Zo simpel is het. Bijna altijd binnen 5 minuten geregeld.

Bovenstaande uitleg is van toepassing op de levermethode ‘Player Auction’. Met een FIFA Coins verkoper en een FIFA Coins aanbieder wordt hetzelfde bedoeld.

Stappenplan FIFA Coins kopen

Onderstaande stappenplan legt uit hoe het kopen van FIFA Coins werkt met de levermethode ‘Player Auction’. Dit is naar ons idee dat veiligste en best werkende methode. Lees de uitleg FIFA Coins kopen hieronder.

 1. Ga naar het aanbieder overzicht voor jouw console:
  – Xbox 360
  – Xbox One
  – Playstation 3
  – Playstation 4
  – PC
 2. Kies één aanbieder waar jij de FIFA Coins kopen wilt en klik daarop.
 3. Ga op de website van de aanbieder naar jouw console en kies het aantal coins dat je wilt kopen.
 4. Op sommige websites moet je de ‘Delivery Method’ kiezen. Kies hierbij voor ‘Player Auction’.
 5. Klik op ‘Buy Now’ of ‘Add to cart’ bij het aantal coins dat je wilt.
 6. Ga op je spelcomputer of PC naar FIFA Ultimate Team
 7. In FIFA Ultimate Team kies je een speler die je wilt verkopen. Als je 60.000 FIFA coins wilt kopen, dan moet je een speler te kiezen die ten minste voor 60.000 als ‘Buy Now’ te koop kan worden gezet. Slechte spelers kunnen maximaal voor 10.000 Coins te koop worden gezet. Het werkt dus niet als je zo’n slechte speler te koop zet.
 8. Heb je een speler gekozen? Zoek hem op op de website van de FIFA Coins aanbieder. Je ziet een ‘Start Price’ en ‘Buy Now Price’ verschijnen.
 9. In FIFA Ultimate Team zet je vervolgens je speler op de transfermarkt te koop. Zorg dat de ‘Start Price’ en ‘Buy Now Price’ in FIFA Ultimate Team overeenkomen met die op de website van de aanbieder. Pas dus de prijzen aan in FIFA Ultimate Team en niet op de website van de aanbieder.
 10. Kies een betaalmethode en rond de bestelling af.
 11. Je speler zal nu gekocht worden door de FIFA Coins aanbieder. Zo ontvang jij dus je coins in FIFA Ultimate Team.

Wil je beter worden in FIFA 19?

Bekijk onze FIFA Tips om beter te worden.

Is het coins kopen toegestaan?
Het op internet kopen van FIFA Coins wordt door de ontwikkelaar van het spel niet toegejuicht. Het kan soms leiden tot een time-out of een ban van FIFA Ultimate Team.


Kies je spelcomputer

Vond je deze uitleg duidelijk? En wil je FIFA Coins kopen? Kies dan hieronder je spelcomputer om FIFA Coins te kopen.

FIFA Coins Xbox 360

FIFA Coins Xbox One

FIFA Coins Playstation 3

FIFA Coins Playstation 4

FIFA Coins PC

Kies één van de bovenstaande spelcomputers om FIFA Coins te kopen.