fifa coins verkopen

FIFA Coins Verkopen: de beste manier om Coins te Verkopen

De beste manier om FIFA Coins te verkopen. Zo verdien je geld met FIFA Ultimate Team. Bekijk hoe en waar je FIFA Coins verkopen kunt.

Geld verdienen met FIFA door Coins verkopen

De één wil ze maar wat graag hebben. Maar jij hebt er veel te veel: FIFA Coins. Dan kun je makkelijk verkopen. Zo kun je ook geld verdienen met FIFA.

Maar hoe kom jij nou in contact met mensen die coins willen kopen? Er zijn webwinkels die coins op kopen. Maar beter zijn de online marktplaatsen.

Onze persoonlijke favoriet voor FIFA Coins verkopen is Difmark. Dit is een marktplaats voor gamers. De website is overzichtelijk en wordt erg goed beoordeeld. Er is een speciale sectie voor het kopen en verkopen van FIFA Coins.

Beste Methode om FIFA Coins te Verkopen

De beste methode om FIFA Coins te verkopen is naar onze mening via een game marktplaats. Dit is net zoiets als Marktplaats.nl, een online marktplaats, maar dan speciaal voor gamers.

Op Marktplaats.nl ga jij je FIFA Coins niet verkopen. Op de gamers marktplaats wel. Een goede gamers marktplaats is Difmark.

Goede website om coins te verkopen: Difmark

Eén van de beste plekken om coins te verkopen is Difmark. De website fungeert als bemiddelingsplatform. Zij brengen verkoper en koper bij elkaar.

Difmark voordelen

  • Marktplaats voor game toebehoren
  • Bemiddelen tussen koper en verkoper
  • Zeer goed beoordeeld (8,8 uit 200+ reviews)

Onze Score

9

Via Difmark kun jij je aanmelden als verkoper. Mensen die FIFA Coins willen kopen, melden zich aan als koper. Uiteindelijk kun je één account voor beide doeleinden gebruiken.

Deze online marktplaats wordt heel goed beoordeeld. Op dit moment hebben ze een gemiddelde score van 8,8/10 gebaseerd op meer dan 200 reviews. Bovendien lossen zij geschillen op tussen beide partijen. Zo is iedereen verzekerd van een veilige overdracht.

FIFA Coins verkopen aan webwinkels

Heeft een online marktplaats niet jouw voorkeur? Dan kun je er ook voor kiezen om coins te verkopen aan een webwinkel.

Voordelen

  • Alle coins in één keer (snel) verkocht
  • Slechts één afnemer
  • Ontvang geld via Paypal

Nadelen

  • Communicatie met webwinkel kan lang duren
  • Minimaal aantal coins nodig (vaak 100.000+)
  • Soms afname van bijv. Xbox coins

Aan een aantal webwinkels kun je coins verkopen. Dit heeft zowel voor- als nadelen. Met name als je veel coins hebt kan het fijner zijn om dit via een webwinkel te doen.

Webwinkels om coins aan te verkopen

Aan onderstaande webwinkels kun je jouw FIFA coins verkopen.

Beste keus onder webwinkels: Mmoga

Via Mmoga verkoop jij jouw coins eenvoudig. Er is een portaal op de website gemaakt waar jij invult hoeveel coins je hebt. Je ziet direct hoeveel geld je hiervoor krijgt.

Als er vraag naar de coins is, dan krijg je een scherm te zien dat aangeeft hoe je verder moet. Zij geven aan welke speler jij op de FUT transfermarkt moet zoeken, die koop jij voor een door Mmoga aangegeven aantal coins. Zo verzend jij de coins naar Mmoga. Vervolgens maken zij het geld over via Paypal.

Nadeel is dat je vaak een grote hoeveelheid coins moet verkopen om handel te drijven met Mmoga. Bovendien hebben zij lang niet altijd vraag naar coins.

Communiceer per e-mail met Futstore

Een Nederlandse partij waaraan je coins verkopen kunt is Futstore. Via deze pagina zie je hoe dat werkt.

Nadeel is dat je moet communiceren per e-mail. Dit kan dus langer duren. Er geen is verkoop portaal op Futstore. Groot voordeel is dat je in het Nederlands kunt communiceren.

Wij raden Goldah af

Bij Goldah, Fifaah en Aoeah kun je ook coins verkopen. Maar communicatie gaat dan via Skype. Onze ervaring is dat deze communicatie zeer kort en slecht is.

Bovendien willen Fifaah, Goldah en Aoeah je wachtwoord om tijdelijk in te loggen op je account, zo nemen zij je coins over. Daarna krijg je weer toegang tot je account, echter vinden wij dit niet echt veilig.

Geld verdienen met FIFA Coins?